28. maaliskuuta 2012

I'm a mess



Sunnuntaina siis päädyttiin ostoksille siskon kanssa, siskon tavarapaljous oli jotain todella suurta ja itse sain ostettua vain karkkia ja nahkatakin. Löysin onneksi samanlaisen nahkatakin sen kadottamani tilalle. Oli hyvä päivä ruokailua lukuun ottamatta. Valitsemani annos olisi myöhemmin katsottuna väärä ja tilalle olisi pitänyt ottaa se toinen –kevyempi.


Riitta katso, tuolla pienellä tytöllä on pieni koira!

Tänään minusta ei kuitenkaan tunnu kovinkaan pikkuiselta, liekö pituuteeni sitten viitannut. Tekisi mieli potkia pikkukiviä ja kirota kovaan ääneen. Koirankakka jätöksetkin ottivat päähän liiallisen paljon, miksi ihmeessä minä kerään koirani katkaravunkokoiset jätökset kun vieressä on ihmistäkin isompi läjä.

Huoh.
Tähän sitten loppui se viimeaikainen maniakauteni varmaankin, sainpahan sisustettua kotona vähän ja tehtyä asioita enemmän kuin vuosiin. Talvivaatteet siirretty vaatehuoneen säilytykseen ja esiin otettu nahkatakki, kesä converset ja kevään kevyemmät pipot ja hanskat. Tove Parkakin joutui nyt jäähylle odottamaan seuraavaa talvea, ja Nellyltä saamassani paketista pitkävartiset conversetkin päätyivät suoraan odottamaan ensi vuotta. Mekot taas odottavat jo kesää.



Plah.
Katsomo –palvelussakin on huoltokatko. Mitä minä nyt katson aamuteeni ja vatsakipuni kanssa. Huomenna mitä luultavammin Salo ja mamma, toivottavasti aurinko piristäisi oloani huomiseksi sen verran että jaksaisin innostuakin. Ei olisi varmaan mukavaa jos nukkuisin koko vierailun ajan.

Ihana siitepölyallergia, kehittää nyt muiden ongelmien seuraksi vielä kalasta allergiaoireita.
Aurinko voisit tulla jo takaisin.