12. maaliskuuta 2012

Ilman plaginointia


Monta kertaa päähäni on tullut ajatuksia joista kirjoittaa, tunteita joita selittää ja hetkiä joita piirtää. Mutta kun tulen koneella huomaan jonkun toisen jo kirjoittaneen samankaltaisen tekstin kuin ajatukseni, enhän minä enää voi kirjoittaa siitä, se tuntuisi toisen tunteiden kopioimiselta.

::Haisulilta lahjaksi saatu::
Joten viikon ajatukset on taas katkaistu ja kadotettu. Viime viikosta on vain muistissa kuvia, tunteita ilosta pelkoon, sekä poimittuja lauseita. Maanantaina en muista missä olin, tiistaina tapaaminen hoitajan kanssa, keskiviikkona piti siivota mutta se jäi, torstaina sisätautilääkäri ja perjantaina aloitettiin taas tutuksi käynyt syömisviikonloppu Haisulin kanssa. Päivän lopputuloksena picnikkiä yhdessä sekä frozenyogurttia yhdellä ystävän lisäyksellä.

Lauantai aamuna kaksi reaktiota yönaikana sataneesta lumesta, koiralumienkeleitä ja autoille ärisemistä. Ja Subway joka osoittautui pettymykseksi, sillä makeasipuli kastike ei maistunutkaan yhtään samalta tonnikalapatongissa ja actimel-kojun ohitusta. Ja olihan siellä se Atriankin leikkele-salaatti-koju. Subwayssa kokemani pettymyksen myötä harkitsin jopa kalkkunan lisäämistä ruokavaliooni, mutta illalla katsoin taas ohjelman missä lintu kynettiin. Joten ei. En mielelläni haluaisi lautaselleni (ja suuhuni) väkivaltaisesti tuotettua ruokaa. Ja välipalaksi värikästä jäätelöä.

Sunnuntaina koira kainaloon ja kohti Haisulin koloa. Tiedossa oli hajoavat falafel-pyörykät sekä aikaisemmat Risto Räppääjä elokuvat. Miksi jokaisessa sairaalassa ei voisi olla aamuisin kuntopiiriä kuten tässä elokuvassa, tai ainakin yhtä inspiroivaa ja kannustavaa laulua siihen osallistumiseen. Koirakin lähti haisulin kolosta onnellisesti pyöreänä, balkanmakkaraa ja peräti kaksi jäätelöpikaria sai nuoltavaksi. Eiköhän ne riitä taas vähäksi aikaa, eli iltaan asti jos menen vanhemmillani taas käymään. Jotkut voisivat sanoa mummola tai pappala, Misa sanoisi vain herkkula.

Ja aamunkuntopiiri alkakoon koiran viemisellä ulos :)