16. maaliskuuta 2012

Päivän tunnarina lastenlauluja

On tänään onnenpäivä, on rakkauspäivä!
Näen pitkästä aikaa pupuystävääni Camillaa kun vietetään heillä leffailtaa. Sami me pakotetaan saunaan, ok olis se menny muutenkin, mut nyt on ainakin mentävä!

Illalla on tiedossa siis porkkanakurkkudippiä, peiton alle kietoutumista, salaisuuksien vaihtamista, tyttömäistä kikatusta ja Twilight Aamukoi1:n katsomista. Ja Misa tietenkin mukana. Kaikki onnistumisen eväät siis iltaan.

Tänään on myös juhlapäivä siinä mielessä, että Misa palasi vuosi sitten takaisin luokseni kotiin monen taistelun ja pelon jälkeen. Lyhyesti paha virsi; Misa lähti kasvattajalle astutettavaksi, juoksuja ei tullut, kasvattaja ilmoitti pitävänsä koiran itsellään vedoten koiran huonoon kohteluun osaltani (mm. koira oli aivan liian lihava) joka sai minut romahtamaan. Onneksi äitini otti yhteyttä kennelliittoon ja vuoden pituinen taistelu alkoi päättyen lopulta siihen, että hain (ironisesti kyllä) luurangoksi laihdutetun koirani ulosottovirastosta. Tuuhea turkkikin oli stressin seurauksena lähtenyt ja en ollut tuntea koiraa.

Nyt on siis koira kotona ollut jo tasan vuoden ja pieni pirteä karvapallero on oma entisensä kuin ei olisi poissa ollutkaan.

Rakkauspäivän johdostakin olo on mitä mahtavin, en tiedä olenko vahingossa pistänyt itseäni isäni insuliinipiikillä, kun bussissa jo yksikseni naureskelin. Kotiin takaisin päästyäni katsoin hissin peilistä itseäni ja mietin että tuollaiselta siis ne iloiset silmät näyttävät!