15. toukokuuta 2012

Ulkopuolinen määrää tahdin




Klo: 09:00
Postilaatikosta oli eilen kolahtanut lattialleni lappu jossa ilmoitettiin huoltomiesten tulevan tänään tekemään asuntooni jonkunlaisen kosteusvauriokartoituksen (?) siinä kello 8.00–15.00 välillä. Jos en ole kotona he käyttävät yleisavainta ja tällöin eläimet on lukittava eri huoneeseen.
Nyt olen siis teljettynä kotiini vain odottamaan ja odottamaan. Ulos en voi lähteä ilman Misaa joten kaupassa käyntikään ei onnistu. (Toimittaiskohan joku ruokapalvelu Misalle 20g jauhelihaa tänne?) Labrakokeetkin piti ottaa mutta ehtiihän sen huomennakin.

Klo: 12.45
Eikä ne oo vieläkään tullu. En viitti alkaa syömään mitään, koska ei ois mukava puputtaa jotain samalla kun ihmisiä tulee tutkimaan jotain paikkoja, plus mulla ei ole Misalle mitään niin olisinpa erittäin itsekäs ja ahne jos itse söisin ja se ei saisi mitään! Ja ei täällä olekaan mitään muuta kuin salaatinlehtiä, eikä edes salaatinkastiketta, niin väännä niitä sitten. En voi pyytää ketään tuomaankaan kaupasta jotain, sillä silloin olisi tiedettävä mitä kaupasta haluaa, ja minä en tiedä.
En viitti pyykkiäkään ruveta pesemään jos se jotenkin haittaa niiden tutkimista, ja siivoomista en viitsi aloittaa sillä mun tuurilla ne tulee just heti sillon.

Ateriapalvelu koirille voitaisiin kehittää tällaisia hetkiä varten.

Asiat voisi varmaan tehdä helpomminkin mutta milloinpa elämä olisi helppoa kenellekään.  Paitsi Misalle.