18. toukokuuta 2012

Lämpötilavaihtelut


Kävin Linnanmäellä, aamulla löysin itsestäni useita mustelmia. Kieputin taisikin kieputtaa sitten kunnolla.

Eilen kylmempääkin kylmempi olo valtasi kehoni. Se oli paljon kylmempi kuin talvella tuntemani. Ja se valtasi minut sisältäpäin. Eipä ihme, kotiin tultuani mittasin kuumeen ja hups heijakkaa, asteita enemmän kuin painoa kropassa. Yöllä kylmyys vaihtuikin hikoiluksi.

Tämä päivä onkin sairasteltu sairaammin kuin muistan. Syömistenkin kohdalta. Heräsin vasta 10 jälkeen viemään koiran ulos ja siitä suoraan verikokeisiin. Verenottaja täti selitti jotain huonommasta teipistä, minä toivoin vaan pääseväni nopeammin pois, teippiä tai ilman teippiä. Tuloksena kädessä se ”huonompi” teippi mikä pois otettaessa tuntuu enemmän kuin se ”parempi” teippi. Pitää alkaakin siis vertailemaan teippejä ajankulukseni. Tai sitten ei.

Kaupassakaan en jaksanut labrojen jälkeen käydä, ajattelin että onhan siellä viiliä, kyllä minä pärjään. Viili naamaan ja päiväunille. Siinä heräillessäni kaupassa käymättömyys kadutti, sillä kuppikeitto olikin niin pahaa kuin muistin. Turha siinä enää harmitella, tekemättä jäänyt oli jo jäänyt tekemättä.

Kylmyys on taas vaihtunut hikoiluksi joten eiköhän ole taas aika käpertyä peiton alle. Jos huomenna yrittäisi uudestaan.