4. toukokuuta 2012

Tämä on totta



Siis Autot –aiheisia kananugetteja. Oli pakko ilmoittaa heti asiasta siskolleni, sillä Brandon on hulluna autot hahmoihin (Martti taitaa olla suosikki) ja ties vaikka heidän lautaseltaan tällaisia löytyisi vielä joskus. Ketsupin kera tietenkin.

Heti kun pakastealtaista löytyy perhosen ja muumien muotoisia kala-/kasvispihvejä tulee pakastimeni varmaan kokeilemaan äärirajojaan. Onneksi se on niin tyhjä että huutaessa kaiku kuuluu.

Siskon kanssa juteltaessa tuli puhe myös kesäsuunnitelmista, ja päätimme varata liput PoriJazzeille. Siskolleni tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta mutta minulle on! Roadtrippiä siis tiedossa heinäkuussa. Niin ja tietysti Emeli Sandé.

Eksyinpähän taas kesäajatuksella H&M sivuille ja tilasin itselleni uudet bikinit. Ihme kyllä ei yhtään mustia koriin tippunut vain värikkäitä. Pian pitää varmaan etsiä suurennuslasin kanssa mustia bikineitä laatikoistani, ainakaan niitä ei nopealla vilkaisulla löytynyt. Noh, ehkä parempi käyttää värejä. Kesällä ihoni loistaakin kuin valkoinen uv-valossa siirtyen lopulta keitetyn ravun punaiseen.

Ja lopuksi Myyn ja Haisulin päivän kootut. (Ikäähän meillä oli yhteensä se melkein 50..)
Plus sinne Raxiin me ei enää ikinä eksytä.

Teki mieli mennä tunkemaan sille pulla nenän eteen ja kysyä ”noh, eikö oikein maistu!”

Pitäisiköhän meiän mennä päivystämään vessoille?

Mennään sanomaan sille pojalle, että sen on annettava kosteuspyyhkeitä kun se ei osaa panna kunnolla! Ihan yli reunojen et tahmaa sormet. Keskittyis panemaan huolellisemmin!

Miten voi olla kapeampi lantio mut haarojenväli suurempi?
No ku sulla on ilmavampi aukko! Ilmanvaihtokanavasi raajoissasi on suurempi.

Mut jos oikee käsi haluu omenan ja vasen juosta portaat, ni mikä olikaan se oikea? Ja saako jalat liittyä mukaan tappeluun?