22. toukokuuta 2012

Ukkonen


Jaha.

Ulkona ukkostaa. Ei siinä sitten muu auta kuin ottaa Misasta mallia. Kääntää kylkeä ja piiloutua peiton alle. Ei olla sitten vähään aikaan ulos lähdössä. Iltasanomien sadetutka valehteli tai sitten mä en osaa katsoa sitä tarkasti.

Ja eilen illalla vielä kirjotin;
Onko vihdoinkin kesä kun pärjään vain hupparilla ulkona? Vielä kun saisin upottaa paljaat varpaani rantahiekkaan ja juuri ajettuun nurmikkoon. Siitä se kesä on sitten lopultakin alkanut. Tuntuu omituiselta että kesä on täällä taas, vastahan oli syksy, joulu, kamalat pakkaset ja lunta. Nyt on vain tuoksuja, kieloja, käsiä auringon suojana, väheneviä vaatteita ja käsiä ilman sormikkaita. Minua vastaan kävelee ihmisiä shortseissa ja t-paidoissa, aurinkolasit silmillä ja nauru huulilla. Häpeilen hupparini kanssa mutten vielä uskalla sitä riisua, taidan olla takatalven varuilla vielä elokuussakin.

ps. jos haaste ei vastannut tarpeeksi mieltä askarruttaviin kysymyksiin elämästäni ja minusta itsestäni, olen toteuttamassa kysymys&vastaus-postausta, joten kysymyksiä vain tännepäin.