30. toukokuuta 2012

Etanan aamusuihku

Misan ja minun aamulenkkipolulle on ilmestynyt viimeaikoina muitakin kulkijoita. Nimittäin etanoita. Tie on etanoista niin täynnä että itse meinaan kompastua joka toisella askeleella, kun Misan askeleet taas menevät sirosti niiden ohi ja ylitse. Tosin tänään aamulla Misa reagoi ensimmäistä kertaa maassa lojuvaan etanaan, pissasi sen päälle. Anteeksi etana. 

Etanoista tulee mieleeni aina Gordon Ramsayn – Pannu kuumana (The F word) ohjelman jakso, jossa Gordon keräsi lapsiensa kanssa kotipihasta etanoita ja valmisti niistä aterian. Mietin aina kuinka halpaa olisikin (jos etanoista pitäisin) ruokkia itsensä ”luonnon antimilla”. Nokkoset, voikukat, ketun leivät jne.

Etanoista eimiin. Tai siis Rillit huurussa (The big bang theory) roolihahmo Amyyn. Ensin olin skeptinen miten tämä uusi henkilö sopisi sarjaan, joka näin neljännen tuotantokauden alussa tulikin kuvioihin mukaan enemmän. Kolmannen tuotantokauden lopussahan Raij sekä Howard tekivät kokeilumielessä Sheldonille profiilin deittisivustolle joka lupasi löytää vastaparin. Ja se tulos oli Amy Farrah Fowle.

Kannattaa kurkata sarjaa jos ei ole sitä aikaisemmin katsonut, suosittelen. (SubTVltä tiistaisin klo: 20:00)

Amy:                    Ennen kuin tapasin teidät kaksi, käsin vessassa vain tarpeillani. Nyt on lisäksi sosiaalinen puoli.
Bernadette:        Kai olet ennenkin käynyt porukalla naistenhuoneessa?
Amy:                    Tuntemattomien kanssa. Kavahtuivat kun yritin jutelle pöntöltä pöntölle.
Bernadette:        Jotkut lyylit eivät välitä kaveerata kun on pikkarit kintuissa.