19. helmikuuta 2012

Vesipula


Naapurit riiteli yöllä vedestä, siitä kuinka paljon sitä tulee jos keittää kattilallisen lunta. Käänsin kylkeä ja sulloin pääni tyynyn alle, meinasin käydä ohjeistamassa heitä että hanastahan sitä vettä tulee.

No ei tule.

Matinkylässä on vesijohtovuoto. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut Sepetlahdentiellä, Liisankujalla ja Antinkujalla. HSY on järjestänyt väliaikaisen vedenjakelupisteen Matinkyläntien ja Sepetlahdentien risteykseen. Vedenjakelun  arvioidaan palautuvan normaaliksi kello 16 mennessä. Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla sameaa ja rusehtavaa. Vesi kirkastuu nopeasti vettä juoksuttamalla. Pahoittelemme häiriötä.

Onneksi sentään vedenkeittimessä oli vielä vettä ja sain aamukupilliseni teetä. Mitäköhän sedät veden jakelupisteellä ois tykänny jos meen sinne kupin kanssa et antakaa teetä. Tosin ei mua tuonne sankkaan lumisateeseen saisikaan.

Kaapista löytyy PepsiMaxia ja pillimehuja niin eiköhän niillä pärjää nyt ainakin alun. Siis vielä tunnin kunnes isäni tulee hakemaan minut heille! Onneksi. Ei sitä päivää yhellä kupillisella teetä aloiteta. Kaksin on aina parempi kuin yksi.

Tai sitten tarvitseeko sitä sängystä nousta ollenkaan, herättäkää minut kun saan lisää teetä kuppiini.