7. elokuuta 2012

Sekoittava urheilu


Minä ja äitini emme ole koskaan olleet mitään urheilun katselijoita. Se ei juuri ole liikuttanut meitä, ja ihmettelemmekin aina yhdessä kuinka Mamma jaksaa joka kesä katsella kalevalan ym kisat. Mutta nyt ovat Olympialaiset sekoittaneet meidänkin rytmin ja arjen. Nimittäin tv-ohjelmiston puolelta, ei ne kisat edelleenkään meitä kiinnosta. (Ellei hienoja Lontoon maisemia näytetä.)

Meillä on nimittäin ollut tapana yhdessä katsoa (silloin kun Tikru ei ole hoidossa) äidin nauhoittamia sarjoja ja samalla napostella. Ensin jo kesä oli vaikea ottaa vastaan, sillä Emmerdale jäi tauolle sekä Komisario Lewis. Sokkokokkiakin saamme odottaa syksyyn asti.

Onneksi kesä sunnuntaihin saatiin taas takaisin Neiti Marple ja ainakin osa yhteisrutiinista oli pelastettu. Mutta Neiti Marplekaan ei riitä katsottavaksi kuin yhdelle päivälle, ja nyt Olympialaisten vuoksi toinen ohjelmamme IsäMatteon tutkimuksia, on jäänyt pois ohjelmistosta. Nyt olemmekin pulassa ja on keksittävä jotain korvattavaa vielä viikoksi.

Äitillä on sentään vielä Lemmen viemää sarjansa, josta minä en enää ole saanut kiinni. Tosin tällä viikolla alkaa Top Chef Mestarit, saisikohan äitin koukutettua siihen? Sainhan minä sen lopulta koukutettua Masterchef suomeenkin.