17. tammikuuta 2017

10 unohtunutta kysymystä

Tietokonettani tutkiessani, huomasin saaneeni älyttömän paljon haasteita kysymyksineen. Olen aina tallentanut ne tietokoneelle, jotta muistaisin omalla ajallaan vastata niihin. No sinne tietokoneen syövereihin tekstitiedostot ovatkin jääneet. Joten ajattelin yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni vastata niihin kysymyksiin ainakin! Kysymykset ovat aina ihania, mutta jotkut ovat niiiin vaikeita kun niihin tarvitsee enemmänkin miettimisaikaa kuin hetkitovi ja tee-kuppi. Nyt on keskiviikko 6.3.13 ja katsotaan milloin saan viimeiseen kysymykseenkin vastauksen. Voisikohan ottaa töistä lomaa ihan vain näihin kysymyksiin vastatakseni?
Taas tietokonettani tutkiessani tuo kirjoitus pläjähti naamalleni. Vuosiakin tuosta on vierähtänyt joten olisikohan aika jo julkistaa ne vastaukset joihin olen saanut vastauksen kirjoitettua. Tässä on yhdistettynä Liebster Awardista saatuja kysymyksiä, että muitakin minulta kysyttyjä asioita.

1. Mistä asioista olet kiitollinen, joita elämässäsi on?
*Perheestäni, koiristani, työpaikastani. Ylipäätänsä siitä mitä teen päivisin, olen kiitollinen arjen jokaisesta hetkestä.

2. Tulisitko mieluummin arvostetuksi jonkin taiteenlajin vaiko teknisemmän alan kautta? Miksi?
*Taiteenlajin, olisi ihana olla loistava jossakin sellaisessa. Teknistä mielestäni voi opiskella helposti, taiteellisuus ja sen lahjakkuus tulee ihmisestä itsestään. Ihailen niitä ihmisiä joilla on jonkinlainen lahja, jossa he loistavat.

3. Suostuisitko pitämään puheen ystäväsi häissä, jos sitä pyydettäisiin? Millä mielellä?
*Apua, tämä on vaikea. Riippuen ehkä ystävästä ja siitä kuinka pitkä puheen tulisi olla. Ja kuinka aikaisin minua varoitettaisiin asiasta! Jännittynyt olisin kuitenkin.

4. Seuraavista minkä eläimen ottaisit kotiisi asustelemaan: hevonen, rotta, minipossu, kana?
*Kolme minipossuahan jo asunnossani asustaakin. Ainakin toi yksi on sellainen possu että uppoisi vaikka mikä, ja pyöreä kuin minipossu. Omistajasta puhumattakaan.

5. Minkätyyppistä kirjallisuutta luet?
*Kai sen voisi kuvailla helpoiten chicklit(?) –kirjallisuudeksi, sellaista kevyttä hömppää. Lempikirjailijoitani sen saralta ovat Marian Keyes, Cecelia Ahern, Sophie Kinsella ja Cathy Kelly. Sitten tykkään lukea myös fantasiamaailmaan ja todellisuuteen sekoittuvia kirjoja, kuten Harry Potteriteita ja Twilight –saagaa. Lukulistalla on myös niiden kirjojen kirjailijoiden muutkin tuotannot.

6. Jos saisit muuttaa yhden asian ulkonäössäsi, mikä se olisi ja miksi?
*Naamani. Haluaisin sen kapeammaksi enkä tällaista pyöreätä naamaa. Sitten hiukset piiiiiiitkiksi ja silmät kokonaan vihreiksi. Tahtoisin siis yksinkertaisesti olla kaunis!

7. Mikä yksittäinen asia ulkonäössäsi miellyttää sinua eniten ja miksi? + onko se sama asia josta saat kehuja muilta?*En muista olisinko koskaan saanut mitään kehuja ulkonäössäni, ainoastaan silloin ehkä kun olen värjännyt hiukseni punaisiksi. Tai sitten on ne yksinkertaiset pisamat mistä moni on sanonut jotain.
8. Mistä asiasta haaveilet eniten maailmassa, ei materia.
*Vapaudesta, siitä ettei ole riippuvainen mistään eikä kenestäkään. Siitä että pärjää omillaan ja että muut luottavat siihen.

9. Montako kenkäparia omistat ja montako kenkäparia mielestäsi on "soveliasta" omistaa?
*Joinain päivinä tuntuu että omistan liiaksi kenkiä, ja toisinaan taas tuntuu että liian vähän. Ehkä jonkinlainen mielikuvakin on päässäni, että naisen on omistettava tuhannet kengät. Itselläni niitä on (jos kesäkengät ym. juhlakengät lasketaan mukaan) n.15 näin nopealta kädeltä, sen enempää tutkimatta, laskettu. Soveliasta on ehkä omistaa, hmm, niin monet kuin käyttää? Tai edes harkitsee käyttävänsä. ;)

10. Kuka on paras ystäväsi, miksi juuri hän? Kerro tarinanne lyhyesti.
*Parhaista parhain on yksinkertaisesti Tuutikki. Tarina alkoi yhteisen ystävän synttäreiltä ja siitä se on jatkunut aina tähän päivään asti ja yli seuraavienkin huomisten. Parasta ystävyydessämme on se, että vaikka kuinka aikaa kuluu, ja vaikka yhteydenpito välillä jääkin, tiedämme toisen olevan aina siinä, ja että toisen sydämessä on aina ikuinen paikka. Joku muu voisi tilanteessamme ajatella ettei ystävä välitä koska ei soita, tai tapaamiset ei onnistu, joku varmaan jo luovuttaisi koko ystävyyden suhteen. Mutta se on meidän ystävyytemme salaisuus, tiedämme merkitsevämme toisillemme paljon, sanomatta sanaakaan.