21. marraskuuta 2011

Hotel all inclusive, apua energian purkamiseen


Tervetuloa!

Tahtoisin kertoa täyden palvelun hotellista, johon tänään kirjottauduin sisään.

Hotelli sijaitsee keskellä Helsingin vilskettä, silti kuitenkin välttäen kaupungin häiritsevät äänet. Huoneet on valittavissa aurinkolasku näkymällä tai puiston näkymällä. Valitettavasti yhden hengen huoneita tarjottavissa ei ole, mutta kahden hengen huoneet ovat viihtyisiä. Huoneeseen kuuluu kalusteet (sänky, kaappi, yöpöytä) sekä oma wc-suihku huone. Tiloissa sijaitsee myös yhteinen oleskelutila, mistä löytyvät nykyajan viihdykkeet televisiosta aina lautapeleihin asti.

Hotelli on savuton, mutta samasta kerroksesta löytyy viihtyisä parveke jossa voi istuskella iltaa. Valitettavasti lemmikkieläinten tuominen tiloihin ei ole sallittua. Ulkoilu on aluksi rajoitettua 15min kävelyitä seuralaisen kera, mutta kuka tuonne pimeään kylmään ulkoilmaan haluaisikaan?

Hotelli sisältää seuraavat palvelut. Ruoka tuodaan eteesi valmiina, huomauttamista kyllä toisinaan löytää yksi jos toinenkin hotellin asukkaista ruan laadusta että mausta. Hotellissa ei myöskään suvaita lautaselle ruoan jättämistä, tai yli tarpeiden ruoan hamstraamista lautaselle. Toivottavaa siis olisi, ettei eksotiikasta innostuineita kokkeja näkyisi ainakaan parin viikon aikana. En mielelläni haluaisi nähdä lautasellani jonain päivänä etanoita, fetassakin on jo sietäminen.

Oman huoneen vessat ovat lukittuja 08-21 välisen ajan, mutta yleisiä toiletteja voi vapaasti käyttää, tietenkin ruoka-ajan jälkeen puolituntia olisi maltettava odottaa ennen askareiden hoitoa.

Nukkua saa milloin (ja melkeinpä missä) vain ja aina tylsyyden iskiessä (tai puheripulin) on lähistöllä ihmisiä jotka mielellään auttavat purkamaan ylimääräisen energian pois sinusta.

Mitään muuta pakollista hotellin palveluihin ei kuulu kuin syöminen, purkautuminen tarvittaessa sekä mielellään tietenkin omasta hygieniastaan huolehtiminen.

Niin ja pahintahan tässä kaikessa on se, että kaikki tapahtuu (josta jaksetaan muistuttaakin liiankin usein) täysin omasta tahdostasi.