10. kesäkuuta 2014

Muistinko ottaa omaa aikaa?

Aika, se on hassu käsite, ainakin omasta mielestäni. Yhtäkkiä sitä katsoo kalenteria ja toteaa olevansa kesäkuussa, mihin se aika meni? Mutta sitten töissä sitä vilkaisee kelloaan ja huomaa olleensa vasta vartin töissä, vaikka tuntuisi tunneilta. Miksei nämä voisi mennä toisin päin? Nauttia kesän hitaasta tulosta ja odottaa seuraavaa kuuta malttamattomana, ja työpäivät voisivat vain hujahtaa ohitse huomaamatta.

Pitkään aamuvuoroja tehneelle nämä iltavuorot tuntuvat kuitenkin jonkunlaiselta vapaudelta. Olen aina ollut enemmänkin aamuihminen joten nyt on aikaa tehdä vaikka mitä! (Silti tuntuu että en saa mitään hyödyllistä ikinä aikaiseksi.) Tänäänkin olen jo ehtinyt pestä pyykkiä pari koneellista, käydä koirien kanssa puolen tunnin kävelyllä, katsoa sarjoja, järjestää laatikoita ja kohta lähdemme uudelle kävelylle ja samalla vien UFFin laatikkoon laatikoista pois heitettäviä vaatteita. Voisihan niitä yrittää myydäkin, mutta aina sekin jää roikkumaan tekemättömien asioiden listalle. Sitten joskus myöhemmin kun on aikaa.. ja sitä aikaa kun ei koskaan tunnu tulevan!

Aij että, paljon kerrottavaa paljon mietittävää paljon ärsytyksen aiheita, toivotaan että aika olisi minulle suopeampi kesällä ja saisin enemmän kirjoitettua. Ajatukset pyörivät päässä siihen malliin ettei sanoja tunnu saavan edes ulos. No jos aloitetaan edes tästä. Kesä 2014 täältä tullaan, ajan kanssa.