8. huhtikuuta 2013

Levottomuuden ja muutoksen tuulia


Anteeksi hiljaiseloni. Netti ei vieläkään toimi uudessa asunnossani (kiitos Elisa) ja miniläppäri jolla normaalisti kirjoitan, on valjastettu muihin hommiin eli sarjojen pyörittämiseen. Arki on aivan omituista kun käsissä ei olekaan kolmea elektronista laitetta jotka kaikki toistaisivat jotain ohjelmaansa, vaan on tyydyttävä miniläppäriin ja kännykkään. Ja kännykällähän minä en osaa kirjoittaa mitään tekstiviestiä pidempää. Hermothan niihinkin menee kun teksti ei muodostu näytölle yhtä nopeasti kuin ajatuksissa. Edelleen se ajatuksen siirrin iPhoneen tai muuhun mahdolliseen olisi hyvä idea toteuttaa, joku nero siellä näytön toisen puolella, hommiin siitä!

Mutta viimeaikoina siis olen vain siis katsonut sarjoja koneelta ja yrittänyt kestää kotona oloa. Levottomuuteni yhdessä ärsytyksen kanssa on vain kasvanut sairaspäivien lisääntyessä ja käden särkiessä aina vain lisää, huomenna kuitenkin aion mennä töihin! Tällainen kotona oleminen tekemättä mitään saa minut vain hermostumaan. Vaikka kuinka joskus työpäivät väsyttävätkin, on tämä paikallaan oleminen ja tekemättömyys vielä pahempaa.


Viime viikolla oli myös nyt aika katkaista Rafin kilkuset, ja samalla lähti myös 11 hammasta suusta. On yrittänyt kaivaa muistoja Misan pentuajoista ja miten silloin meni, mutta kyllä neidillä lähti kaikki hampaat itsestään. Tosin on nuo kaksi aivan erilaisia luonteeltaan että pentuajoiltaankin. Nyt tosin leikkauksen jälkeen olemme olleet nuorenherran kanssa kahdestaan kun vanhemmat kaappasivat Misan hoitoonsa. Isi on jo niin tottunut että katsoo saanko minisikaani enää takaisin..

Viikko siis aloitetaan käyntiin vanhasta luopumisella, (sain myytyä vanhan keittiön lamppuni ja tänään luovutan sen uudelle omistajalle) ja uusien asioiden suunnittelulla. Muutoksia on siis tulossa siis myös blogiin. Pikkuhiljaa askel kerrallaan..