23. huhtikuuta 2013

Kevät toi kevät toi.. Converset!


Nyt on kevättä rinnassa ja myös saatu vaatekaappi samoille linjoille. Tai sinne kaappiin oikeastaan heitettiin ne paksummat kaulahuivit ja lapaset, ja pois otettiin ohuemmat versiot. Sunnuntaina ulkoilutin nahkatakkiakin ensimmäistä kertaa. Kesä tulee.

Tarkoitus oli tehdä muutakin kevät hommia, tai vielä oikeastaan noita muutto hommia molempien koirien ollessa viikonloppukyläilyillään, mutta suunnitelmat muuttuivat kun isä soitti ja muistutti auton renkaiden vaihdosta. Noh, ehtiihän sitä myöhemminkin viemään tavaraa kellariin, yksinasujan onni, rojut voi lojuta paikallaan vaikka kuinka pitkään eikä kukaan valita.

Sunnuntaina käytiin Haisulinkin kanssa elokuvissa katsomassa elokuva Vieras (parempi mitä odotin mutta aika ennalta arvattava) ja olihan siinä samalla käytävä kaupoissakin pyörimässä.

Olen nyt ihastunut täysin persinkan värisiin vaatteisiin (vai millä nimellä sitä väriä voi kutsua) että ne oikein kutsuvat minua luokseen. Noh, saapahan vaatekaappi muutakin sisäänsä kuin ainaista mustaa väriä. Ehkä.

::Houkutti tuollainenkin..::


 Kenkäteline ja Converse –kokoelma kuitenkin pääsi kasvamaan persikka värillä ja ah nyt niitä on kolmet! Tarkoitus oli hankkia matalavartiset, mutta koska niitä ei löytynyt, lähtivät nuo mukaan. Himoitsin samalla mustia ballerina versioita.. Aijaijai..


Lempikengät pysyvät samoina aina vaan, väri vain vaihtuu mutta merkkiuskollisena pysyn. Ja näitähän en ole koskaan suostunut feikkeinä ostamaan vaikka puolet halvemmalla saisi. Lottovoitto tänne sillä on vielä muitakin värejä ja malleja, joilla tosiaan tahtoisin kokoelmaani kasvattaa.