30. tammikuuta 2013

Rakkauspakkaus ja muut nimet


Rakkailla lapsilla on monta nimeä, meillä noita kahta kutsutaan rakkaudeksi ja pakkaukseksi, toheloksi ja torveloksi, höntiksi ja hömelöksi, toffeeksi ja suklaaksi, sekä suukoksi ja puraisuksi.





Kaksin kappalein noita pienokaisia ei ole muuttanut arkeani juuri miksikään, mitä nyt ensin tietysti otin 4päivää vapaata jotta saadaan harjoiteltua yksin oloa pienemmän kanssa, ja opetteleminen itselle ettei ne kädet enää tahdo riittävänkään mihinkään. Toinen hienohelma kun on kannettava hissiin, toinen onneksi kävelee hienosti sinne asti. Sitten noilla kahdella on aina kilpailu kumpi ehtii ovesta ensin, yleensä nuorimmainen voittaa, tyylillä nopeat syö hitaat ja tuuppimalla etunokaksi.

Onhan noita pieniä kärhämöitäkin tullut, kun kummankin on saatava juuri se toisen suussa oleva makupala, se oma ei kelpaa. Ja toisen ruokaakin on käytävä ainakin haistamassa, jos siellä olisikin jotain ekstraa mitä itsellä ei ole.

Hölmöläiset sanon minä.

Onneksi on ElisaVahti –palvelu jotta voi niiden menemisiä katsella myös kun ovat keskenään. Eilen katselin kuinka Misa oli siirtynyt Rafin tieltä yöpöydälle (?!).




Mutta hyvin on pienempi kaveri tottunut meidän rytmiin, tänäänkin nukkui tyytyväisenä tassut sojotettuna kattoon, kun muut aamut on herännyt jo kukonlaulun aikaan antamaan suukkoja. Suukkoihin on aivan ihana herätä, mutta ne pienet nenästä näykkäisyt voisi jättää väliin. Ja pissat/kakat onnistuvat joka päivä paremmin ja paremmin ulos! Ja naapureilla varmasti ollut hauskaa kun täältä kuuluu välillä ties millaisia huutoja, eilen kiljahdin ja huusin ”Pois mun pöksyistä!” täysin ajattelematta. Teki mieli huutaa perään että niin koirallehan minä..

Kerta se ensimmäinenkin että naapurit kuulevat asunnostani ties mitä huutoja..

Ja asuntojen tiimoilta onnellisia uutisia, kahta asuntoa olen pääsemässä jo katsomaan joten ihana kun jotain on ilmaantunut. Kumpikin on lähellä nykyistä kotiani, kuitenkin lähellä töitä. Ties vaikka Laurasta ja minusta tulisi naapureita..

Tänään on siis yksi asuntonäyttö ja ensi viikolla toinen. Voi kunpa jo kesään mennessä olisin saanut kamppeeni siirrettyä jonnekin ihanaan asuntoon, olisi yksi huoli vähemmän stressattavaa.

Ja voihan pippuri, menin sitten päivittämään iPhoneni ja kaikki tiedostot hävis!! ARGH.