19. kesäkuuta 2012

Sanojen korvikkeeksi kuvia


Viime viikko oli täyttä hulinaa. Luulin sen aluksi olevan vain tavallinen rauhallinen viikko, ehkä kerran käyn kaupoissa ja äidin kanssa syömässä. No sen lisäksi kävin Haisulin kanssa syömässä parisen kertaa, katsomassa Hairspray-musikaalin, kuljetin isosiskon kissan hoitopaikkaan kun Tiina ja Niko karkaavat etelän lämpöön. Ei kateus yhtään iskenyt..

Viikkokin aloitettu hulinalla, eilen vierailin Niiskuneidin luona ja olikin ikävä osoittautunut kamalan isoksi. Miten ihmisestä voi tulla niin tärkeä vaikka on tuntenut ja jutellut vain hetken? Tärkeä se on. Ja epäreilua että toinen voi pysyä niin pienenä vaikka minä tuossa tilanteessa olisin aivan pläsähtänyt ja muistuttaisin plussapalloa.

Kysymyksiäkään en ole juuri ehtinyt jatkamaan, tulee liian paljon ajatuksia niistä ja en sentään tahdo kilomertin pituisia vastauksia. Kuka sellaisia jaksaa lukea? Ehkä joistain pitääkin tehdä oma postaus.

Tällä viikolla tehtävä listalla onkin siivota koti, värjättävä hiukset (vaalea värihän piti alun perin olla vain pari viikkoa..), vietävä vanhoja vaatteita keräykseen ja pestävä pyykkiä. Onhan sitä tehtävää mutta onneksi on sitä aikaakin.

Kuvia kuitenkin on otettu viikon varrelta. Ikuistettu hetkiä joissa ei ole mitään järkeä. Siis nauttikaa!


::Iltapalaa::
::Etanoiden kokous::

::Salaattia, ruohosipulia, persiljaa.. ::

::RIP viime kesän suosikkikengät, olette nyt roskalaatikon uumenissa::

::Kun oma kolmen päivän ruoka olisikin näin halpaa..Kyseessä Misan ruoka::