29. kesäkuuta 2012

Ikuinen tehtävälista


Kotityöt ei koskaan lopu kesken. Tänään on saatu pestyä pyykkiä jo pari koneellista ja yksi olisi vielä odottamassa. Petivaatteet on puoliksi vaihdettu, puoliksi siksi että likaiset on saatu pois mutta ne uudet.. äh niitä en enää jaksaisi laittaa. Ei kukaan viitsisi tulla vaihtamaan niitä puolestani?

Sain koottua sen IKEAsta hankkimani ritilähyllynkin. Siinä tuli myös huomattua että olin ostanut yhden ritiläkorin liian vähän. No pitääpä siis tehdä uusi reissu ensiviikolla. Jos vaikka samalla löytäisi itselleen jonkun kivan syntymäpäivälahjankin ;)

On tiskattu, imuroitu, järjestetty vaatehuonetta ja tuntuu että kun selvitän yhden etapin keksin jo tuhat lisää. Ehkä sitä tekemistä ei oikeasti ole niin paljon mutta lisäilen liikaa itsekseni listaan suoritettavia tehtäviä.

Jossain välissä ehdin käymään kaupassakin. Olin läpi yö punninnut minkä kirjan seuraavaksi hankkisin kun illalla tuli luettua loppuun edellinen. Harkitsin Nälkäpelin, Langenneen enkelin sekä Tarkoitetun väliltä. Päädyin lopulta Tarkoitettuun sillä sitä olin pähkäillyt jo pidemmän aikaa. Saa nähdä millaiseksi lukuelämykseksi osoittautuu.

Ostin samalla pihvitomaatin mammalleni (hän on niistä pitkään jo puhunut ja haikaillut niiden perään) ja itselleni ruokaa. Löysin aivan mahtavan kokoisia herkkusieniä, näin kesällä en saa sienistä kyllikseni, varsinkin kun ne grillataan. Nyt harmittaa kun en tajunnut ottaa kuvia sienistä sillä ne olivat todella jättimäisiä! Isompia kuin nyrkkini! Seuraavalla kerralla sitten.

Nyt jatkamaan kotipuuhastelua, eli laittamaan lopulta sen sängyn valmiiksi jotta siinä voi nukkuakin.