23. heinäkuuta 2014

Leijonan vuodet

Vielä puolitoista vuotta sitten minua pidettiin hulluna kun päätin tehdä sen minkä tein. Mutta riskin ja haasteen vastaan ottaminen on synnyttänyt niin paljon rakkautta, mitä en olisi voinut uskoa ensimmäisen jälkeen. Mutta rakkautta riittää ensimmäiselle ja toiselle, yhtä paljon, jaettu rakkaus on paras rakkaus? Ei ehkä kuitenkaan niin, mutta minullapa on kaksi rakkautta. Ja toisen vuosipäivä on tänään.

Minun ihana adhd taskurakettini hömelöhöntti pullukka täyttää tänään 2v. Vastoinkäymisistä (ja -sanomisista) huolimatta me olemme menneet läpi sateen, tuulen, loskan ja lumen. Ja enää en pystyisi kuvitella askeleitani ilman että joku yrittää napata sormeni suuhunsa aina välillä. Vaikka tämä palleroinen kuorsaakin yöllä kovemmin kuin mammani, suukottaisin sitä joka ikinen hetki. Vaikka se saakin hermoni välillä kireäksi kuuroiden korviensa kanssa, olen kiitollinen sen lojaalisuudesta. Kun minä lähden autolla kauppaan, juoksee hän auton perään.

Ja tällaiset pienet hölmöt arjen asiat näyttävät vain sitä suuremmilta, kun vanhempi vain pyörittelee silmiään halveksuvasti. Siis jos koira osaisi pyöritellä silmiään.

Ralphie 2v, taskukokoinen sika täynnä rakkautta ja rohkeutta.

Nakit ja raejuustoa pöytään, synttärisankari on tulossa!