3. syyskuuta 2014

Rohkeus ei oo sitä ettei pelota..

..vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa

Pikkasen jännittää. Okei hyvinkin paljon. Palaan tänään nuoruuden muistoihin ja aloitan uudestaan sirkuskoulun, nyt vain aikuisten ryhmässä.

Harrastin tosiaan yläasteella sirkuskoulua, mutta lopetin (jota kadun) koska pidin tärkempänä yrittää kuulua joukkoon, ja viettää illat läheisen rannan kallioilla kuin väestönsuojassa venytellen.

Ihme hormonipiikki iskenyt minuun, sillä nyt olen aivan herkistymässä kun mietin mennyttä. Kun olisin vain uskaltanut kuunnella itseäni, ja olla välittämättä siitä että ihmiset vain naureskelivat apinakoululleni.

Apinakoulusta kuitenkin sain niin paljon enemmän, sain juuri niitä mitä lähdin ulkomaailmasta hankkimaan. Naurua ja oikeaa ystävyyttä ikään, ulkonäköön tai taitoihin katsomatta.

Voisinkohan mennä menneeseen ja ravistella itseäni oikein kunnolla?

Suljen silmät, kuvittelen et lennän
Mun täytyy luottaa, ja antaa vaan mennä

Nyt siis tosiaan, tänään ovat ensimmäiset treenit ja mahassani on jännityksen perhosia tuhansittain. Vaikka olenkin harrastanut sirkuskoulua aikaisemminkin, valitsin silti aloittelijoiden ryhmän, sillä tiedän etteivät taitoni enää ole saamaa tasoa kuin ennen, saatika samaa tasoa kuin aloittaessani silloin. (Notkeus hoi, mihin menit?)

Joten, tästä se lähtee, ja ehkä minäkin taas pian olen siellä mistä todella nautin, jossain todella korkella, pää alaspäin ja täynnä intoa.

Miten muut, onko joku muukin palannut aikuisena nuoruuden harrastuksen pariin?

[Lyrics: Cheek - Äärirajoille]