9. elokuuta 2014

Jättisuuri rakkaus

Onko teillä joku muotivillitys tai tyyli mitä ette ikinä kuvitelleet käyttävänne, ja parin viikon päästä pukeudutkin juuri siihen ja olet täysin, no sanotaanko, rakastunut?

Minulle nämä ovat olleet pitkät topit ja legginsit yhdistelmä, kunnes turkissa hikoilin niin että se oli ainoa asuyhdistelmä mitä pystyin käyttämään. Ja sitten se vain tarttui mukaan ja kaappiin tuli vain enemmän legginsejä ja pitkiä toppeja. Nyt kun laatikolla käy huomaa niitä olevan ehkä liikaakin..

Tässä kohtaa irvistän sillä minun on paljastettava että lisää yllättäviä vaaterakkauksia on tullut. Ennen en kuvitellutkaan pitäväni vöitä jotka korostavat vyötäröä tai korkeita hameita. Tattadaa niitähän minulla on viime aikoina näkynyt. Ja ilman legginssejä, mitä ennen ajattelin etten voisi tehdä hameissa. 


Ja nyt en voisi kuvitellakkaan pitäväni legginsejä hameiden alla! Kerran olen onnistunut jo kirkaisemaan kuin sinkkuelämän Carrie ulkoiluttaessani muutakin kuin jalkojani tuulen tuivertaessa. Marilyn Monroe ehkä onnistui tekemään sen hienosti, näin todellisuudessa kävelet naamapunaisena hameesta kiinni pitäen melkein juoksujalkaa jonnekkin piiloon.

No sitten on kanssa toinen asu mitä en koskaan kuvitellut tallustelevani, on jättisuuret t-paidat ja legginsit. Ja tämä voittaa hameet turvallisuudellaan että mukavuudeltaan.


Ehkä ensi kesänä pukeudun mikroshortseihin ja vatsan paljastaviin toppeihin.
Tai sitten en.