7. joulukuuta 2013

Muumimukimissio

Jotkut varmaan muistavatkin Niiskuneidin, tai siis sen ystäväni jonka nimesin Niiskuneidiksi. No hän tuli minulle mieleen eräänä päivänä järjestellessäni astiakaappeja. Miksi juuri silloin hän tuli mieleeni? Koska hän oli ihmetellyt muumimukieni määrää, ensinnäkin siitä syystä että miten ehdin käyttää kaikkia niitä? Vai pyöriikö minulla vain samat lempimukit näpeissäni päivästä toiseen, muiden pölyyntyessä hyllyn takarajoilla.

Kuten minut jo hyvin tuntevat voivat aavistaa, ja tietävätkin jo, että minulla on siihen systeemi. Kuten töissäkin nypitään hyllyjä siirtäen tuotteita eteenpäin ja jos on niin uusia taakse tilalle. Näin minäkin teen aina kun siirrän puhtaita mukeja tiskikaapista takaisin. Mutta toteutuuko se kunnolla? Päätin haastaa itseni muumimukien määrän mukaan, ja 21päivän (jos laskuni osuivat kohdalleen) ajan aina muumimukia käyttäessäni napsaisin kuvan todistusaineistoksi.

Ja tässä, nyt teidän todistajien läsnä ollessa minä paljastan kuvani. Itsekään en ole niitä katsonut, joten onnistuuko kierrätyssysteemini oikeasti? Vai olenko pyöritellyt mukeja aivan turhaan?








ps. Tiedättekö kun jotain sanaa (tässä tilanteessa day) se alkaa näyttämään täysin vääränlaiselta, ei auta uudestaan lukeminen eikä lopulta lunttaaminen että tulihan se varmasti kirjoitettua oikein. Ja jostain kumman syystä sain aina mielikuviini lehmän kuvan kun kirjoitin sitä, johtuisikohan se siitä pelistä, Hay Daysta. Tai sitten on tullut pelattua liikaa sanajahtia, kun kirjaimetkin jo hyppivät silmille.