16. marraskuuta 2012

Tyypillinen aloitus


Kuinka tylsää on aloittaa joka ikinen postaus sanoilla voi vitsit kun ollut kiirettä. No, minä aloitan siten taas. Tosiaan joka päivä ollut jotakin, ja en tiedä edes missä menen nyt. Ainakin kaikkea on ehtinyt tapahtua, perjantaina tuulilasiini lensi kivi/nasta jonka vuoksi koko lasi on vaihdettava uuteen ( hyvästi 180e), innostuin sunnuntaina leipomisesta ja leivoinkin isille banaanimaustekakun. Illalla innostuin myös leikkaamaan ja värjäämään tukkani, nyt se näyttää kynityltä harakanpesältä. Mutta kasvaahan ne hiukset aina takaisin. 


Maanantaina töissä, tiistaina näin Haisulia pitkästä aikaa, keskiviikkona töitä ja torstaina kävin näyttämässä sitä tuulilasia korjaamolla. Torstaina myös palkka tuli palkka meni. Vaikka kuinka valitankin ja väsynkin näistä työpäivistä en silti kadu että palasin töihin. Raha kun kasvaisikin puussa. Onneksi pian tulevat veronpalautukset ja ensikuussa viikkotyötunti määräni nouseekin normaaliksi. Ai että sitä tunnetta kun tilillä näkyy kokonainen palkka. Minun tuurillani tietenkin vuokrakin varmasti nousee ensivuoden puolella, joten siinä menee sekin pieni ilo rahoista. Pitäisiköhän sitä jossain vaiheessa mennä kerjäämään rahaa pankista ja ostaa oma asunto?

Mutta nyt taas tänään illemmalla lisää töitä. Olin unohtanut kokonaan Twilightin ensi-illankin, joten joudumme Camipupun kanssa menemään jonain toisena päivänä elokuviin. Hitaasta ja tyhmästä päästä kärsii myös ystävä. Mutta sunnuntaina menemme valloittamaan taas BB-TalkShow studiota. Tai no miten niin taas, vuosi sitten viimeksi siellä oltu. Pitäisi ehkä tutkia netistäkin mitä siellä talossa on tapahtunut viimepäivinä. Jotenkin taas jäänyt senkin katsominen.

Mutta, yritän postailla useammin, mielessä on vaikka mitä lauseita ja kertomuksia mutta koskaan en saa pyllyäni jähmettymään tarpeeksi pitkäksi aikaa koneen ääreen. Taas yksi asia lisää harjoiteltavien taitojen listaan.