11. heinäkuuta 2012

Santapaperia selälle


Selkä on kutissut kuin mikäkin pari viimeistä päivää. Hyökkäsin eilen melkein vanhemmillani isän työkalupakkiin etsimään hiekkapaperia jolla puutakin hiotaan. Näin jo itseni pilvikuvassa kuinka liuskale kulkeutuu selässäni kuin selänpesu harja. Jotenkin sain kuitenkin itseni pidettyä hallinnassa ja matka varastoon ei toteutunut. Ajattelin jo selkäni kutinan johtuvan; selkääni yllättäen kasvaneista ylimääräisistä karvoista, Misa siirtänyt kirppunsa minuun (Misalla ei siis ole kirppuja!) tai sitten lehdessä lukemani inhottavat luteet ovat siirtyneet sänkyyni.

En kuitenkaan joutunut pesemään lakanoitani kiehuvassa vedessä vaan tarkempi vilkaisu selkään paljasti sen mitä odotettavissa olikin selän palamisen jälkeen. Minusta oli tullut ihmiskäärme. Onneksi ei sentään niin paha kuin vuosi sitten turkissa.

Syyn selviäminen kutinaan siis löytyi ja nyt on kestettävä kutina. Silti se santapaperi houkuttelisi vieläkin erittäin paljon. Saisikohan Misan tassuihin ujutettua hieman paperia ja opettaisin sen hinkkaamaan selkäni? Äh, kai tämä on kestettävä kuin nainen.

Eli valitan vielä vuodenkin. Enkä luultavammin siltikään opi ensi kesää varten.

::Ufo laskeutui olalleni..::