2. lokakuuta 2011

Ainoa vaihtoehto kun valintoja on kaksi



Päätin lähteä käymään Sokoksen 3+1päivillä pitkän viikon päätteeksi. Ehkä palkitsemaankin hieman itseäni. Paikalle minut oli houkutellut muumimuki tarjous, Sosuli -muki vain 10euroa! Sehän olisi ollut aivan käsittämätöntä jos minä kaikista ihmisistä, olisin antanut tämän vain mennä ohitseni.
Suunnitelmana oli siis vain ostaa tämä yksi muki. Hieman olin harkinnut jopa kulhon ostamista seuralaiseksi. Paikalle päästyäni minut valtasi ahdistus ihmisvilinästä joten päätin vain napata mukin ja häipyä. Ei se sitten ihan niin sujunutkaan.

Tarjouksessa olivat myös kaksi muuta mukia joita en vielä omistanut. Tällainen odottamaton käänne sai minut hyppimään jalalta toiselle sillä en todellakaan tiennyt mitä tekisin. Minkä niistä kolmesta haluaisin eniten? Poliisimestari -mukin päätin antaa suosiolla jäädä hyllyyn, joten päätin tehdä sen mitä yleensä teen kun joudun valitsemaan kahden asian väliltä.

Otin molemmat.

Joten joulupukki jos olet jo kuulolla tahtoisin mukeihini myös niihin kuuluvat kulhot, koska nyt ne jäivät sinne hyllylle odottamaan tuloa kaappiini.