4. elokuuta 2012

Salaisuus Salossa


Pääsimme vihdoinkin torstaina käymään Salossa äidinäitini eli Mamman luona. Aamulla oli ihana herätä auringonpaisteeseen ja päätinkin kokeilla ensimmäistä kertaa GinaTricot:sta ostamiani alushousuja. Siis ei pikkuhousuja vaan vähän niin kuin alushame mutta housuina. Lyhyemmät legginssit tai pyöräilyshortsit? Miksi näitä voisi kutsua?



Mutta niiden ei siis pitäisi näkyä hameen alta, ja saisin vähän väriä polviinikin.
Koen itseni aina vain kovin alastomaksi jos hameen alta ei pilkota jotain peittävää, mutta nämä jalassani olin varmempi. Kuin minulla olisi ollut oma salaisuus josta kukaan muu ei tiennyt mitään.

Hähää, minulla näkyykin sääret ja vaikka hame nousisikin niin siellä on housut, joten pikkuhousut eivät vilahda!





Minä tykästyin siis näihin shortseihin(?), ja harmi etten tajunnut ostaa niitä enemmän. Mutta on nyt mentävä vain bongailemaan GT:n jos niitä löytyisi enemmän.

Aina kun ollaan Salossa mammalla kylässä, pöytä on ollut täynnä ruokaa niin kuin joulu- ja buffetpöydässä. Mamma ei koskaan osaa tarjota vain yhtä ruokaa. On oltava sitä lihakastiketta, koska isi tykkää siitä ja lihapullia koska sisko tykkää niistä. Ja varmuuden vuoksi vielä jotain ekstraa. Niin ja kalaa jotta minä syön. (Ja sitten se tunkee ne kotiin mukaan koska ”en minä niistä niin välitä!”)

Nytkin siellä oli lihaa kolmessa eri muodossa, kalaa kahdessa, leipää kolmessa ja siskoni oli räjähtää. Siis siitä ruoan määrästä vatsassansa. Ja lopulta hän teki sen minkä jouluisinkin jouluherkkujen ääressä, syvä huokaus, ehkä toinenkin ja syöminen jatkukoon. Siskoni on kulinaristi. (Vielä mainittakoon että hän sanoi olevansa tyytyväinen jos saisi syödä vain lihahyytelöä ja cokista.) Senkun näkisi vielä mihin vatsaan ne lopulta menevät, siskoni painoindeksiltään korkeintaan 18 ja puoli.

Vierailu meni hyvin, harmi vain etten serkkuani ja tätiä ehtinyt näkemään, mutta jos sitä piakkoin suunnittelisi vierailua (jota Mamma on toivonut jo keväästä lähtien) pidemmäksikin aikaa. Voisi käydä kurkkailemassa metsästä sieniä, ja yrittää onnistua paremmin kuin edellisellä kerralla. (Poimin ensimmäisen keltaisen sienen minkä näin ja luulin onneissani sen olevan kanttarelli. Ei se ollut..)

Pitää varmaan kouluttaa Misa sienimetsästäjäksi. Olisikohan joku sieni mikä muistuttaisi oravaa, ne luulisi Misa ainakin huomaavan.