17. huhtikuuta 2014

Jaksaisiko jaksaa?

Alun perin suunnitelmien mukaan, olisin nyt matkalla Mammalle Saloon, mutta tässä istun kotona ja mietin lähteäkö vai ei. Taitaa kaatua nyt enemmänkin sinne puolelle etten lähtisi. Ei siitä etten haluaisi, mutta ehkä joskus olisi hyvä hetki ladata akkujansakin, varsinkin kun töissä on saanut juosta viimeaikoina normaalia enemmän. Eilen oltiin aivan loppu vuorovastaavan kanssa, että rojahdettiin istumaan heti kun päästiin. Koko päivä pystyssä tuntui kaikkialla, verensokerit taisi heitellä tutinoiden takia ja ai tämä väsymys – se jatkuu vieläkin!

Oi että jos nukkuisi vain koko pääsiäisen? Tai ainakin huomisen kun on luvattu huonompaa ilmaa. Mutta tässä mietitään jaksamista, jaksaako lähteä koirien kanssa ulos, jaksaisiko pestä hiukset vai jaksaisiko siirtyä vaikka olohuoneen ja sohvan uumeniin.

Niin kuin isikin sanoi, että ei matkaan tarvitse heti aamupäivästä lähteä. Katsoo miten jaksaa, ja kuitenkin koko perheen voimin siellä käydään kuitenkin sunnuntaina.

Aivotkaan ei jaksa toimia, kirjoittaminen takkuilee, ristikot eivät täyty, kirja pölyttyy yöpöydällä.. Laitan itseni nyt tiukasti lataukseen kunnes olen tulikuuma, mutta sitä ennen on vietävä koirat lenkille. Jos sitä jaksaisi vaikka sen jälkeen miettiä jaksamista lisää.