4. tammikuuta 2012

Villasukkamania

Olen rakastunut villasukkiini. Ennen en juurikaan osannut niitä käyttää, sillä saihan H&M aivan ihania HelloKitty-frotee sukkiakin, mutta viime aikoina olen alkanut nauttimaan itse tehdyn tunteesta enemmän. Joku on vaivaa nähnyt ja nämä valmistanut! Siis olen kiitollinen siitä että ympärilläni on läheisiä jotka osaavat käyttää käsiään näinkin taidokkaasti, sillä itseltäni löytyy vain peukalo keskelta kämmentä. Ylä-asteella taisin tehdä ensimmäiset villasukkani siskonpojalleni, joka silloin oli vielä vaippaiässä, ja onnistuin tekemään toiseen sukkaan kantapäähän valmiiksi jo reiän.

Jotenkin tuli ajatus että olisi pitänyt siitepölyallergiasta huolimatta jatkaa vain teknistä opiskelua poikien kanssa, ehkä olisin tuntenut kuuluvani enemmän sinne porukkaan. Siis sen takia että olisin ehkä osannutkin jotain.

Aamu alkoi siis villasukkien valinnalla ja päädyin lopulta mammalta joululahjaksi saatuihin mustavalkoisiin sukkiin.
Nämä jos jotkut ovat oiva taidonnäyte mammani lahjoista! Sain nämä siis viime jouluna ja ensimmäistä kertaa olivat jalassa. Toiset lempisukkani ovat myös läheisen ihmisen kutomat, entisen naapurini joka on ollut minulle kuin toinen äiti. Jotenkin tunnen heidän välittämisensä ja läheisyytensä näissä sukissa, viime aikoina kun olen heitä kaivannutkin erittäin paljon, osaamatta tehdä asialle mitään.

::Lempparit::

Sukista eteenpäin.

Käytiin pienen koirapalleroni kanssa liukastelemassa ulkona, seuraavaksi pitää kehittää luistimet niin itselleni kuin koirallekin. Ainakin itse tarvitsen luistimet kun Misa lähtee vetämään minua päin pusikkoja nähdessään oravan. Oli naapureilla taas nauramista.

Nyt onkin ärsytys päällä kun pöytäkoneeni [siis iso kannettava] ei suostu lähtemään käyntiin ja joudun katsomaan eiliset Emmerdale-jaksot miniläppärin ruudulta. Tämäkin on yksi rutiini, aamuisin pitää aamupalan ääressä olla taustalla Emmerdale tai muu sarja. Pitääkö tässä kohta alkaa katsomaan uutta kannettavaa vielä pokkarikameran lisäksi.

Missäköhän se kauan odotettu lottovoitto viipyy kun sitä eniten tarvitsi?