3. syyskuuta 2012

Syksy alkaa s-marketilla


Mistä tietää tulleensa vanhaksi? Kun kahvikeskustelussa vertaillaan wc-paperin hintaeroja. Kyllä, tästä me keskustelimme Tuutikin kanssa viime vierailullani. On puheenaiheet pikkasen muuttuneet sitten ensitapaamisten, silloin puheenaiheena oli tietenkin *tirks* pojat.
Nautiskelin tosin siinä kahvin lomassa myös Tuutikin pojan (ja miehen) tekemää rotatuillea. Vai kirjoitetaanko se ratatuille? Menee elokuva sekaisin ruoan kanssa.

::Iltasanomat 01.09.2012::

Tiistaina takaisin töihin vuoden tauon jälkeen, olo kuin ekaluokkalaisella eturivissä, jännittää. Sormien kynnetkin syöty jo niin verille että kehtaako niiden kanssa julkisilla paikoilla edes näyttäytyä. Työ ei onneksi ole sen haastavampaa aluksi kuin perus kassatyöskentelyä, mutta apua jos en muistakaan mitä nappia pitikään painaa?

Haisulin kanssa ollaan jo mietitty ja suunniteltu miten tauoilla, mitä ehtisin siinä syömään ja mitä on muistettava ottaa mukaan. Eilen käytiin äidin kanssa kaupassakin ostamassa minun kaappiini niitä eväitä, ja selkä vääränä kannoin niitä illalla kotiin. Mielestäni jääkaappi oikein pursusi tavaraa, mutta kuvan mukaan Haisuli totesi sen olevan vieläkin liian tyhjä. Vanhempieni jääkaappi tosin taisi jo mennä täysitestistä läpi, ehkä?

::Vanhempien jääkaappi::

::Kassikaupalla tavaraa::

::Oman kaapin ylikuormitus::

Tänään onkin vierailtu taas Tuutikin ja poikien luona, käyty vanhemmilla katsomassa viikonlopun ohjelmia pois. Kotimatkalla käytiin vielä hakemassa Misan kanssa postista paketti, jossa vierähtikin mukava aika kun moni muukin oli päättänyt tulla asioimaan sinne juuri silloin. Noh, odoteltiin siinä kuitenkin ja sitten vain kotiin, paketti auki josta paljastui kahdet farkut, (oli muuten ihanat ja juuri sopivat, vaikka olinkin valmistautunut palauttamaan ne suoraan) iltapala kulhoon ja sänkyyn.




Jos vaikka sitä jännitykseltä saisi untakin, onneksi myös pupu cami on huomenna töissä. Aijai ihana arki, rutiinit ja elämä, sinua onkin jo odotettu!