13. lokakuuta 2013

Ailahteleva ja väsynyt

Tiedättekö, vielä viime viikolla olin kirjoittamassa siitä, kuinka minulla on ollut pitkästä aikaa hauskaa töissä. Vaikka sormet olivatkin tunnottomat pakasteista välillä, en valittanut. Tuurasin nimittäin sairastapausta ja vieläpä lempiosastollani leivässä.

No tällä viikolla sitten olisinkin voinut heittää yhtä asiakasta vesilinnulla ja yleensä se mieleinen asiakaspalvelu ei maistunut ollenkaan. Jokainen hymy oli hampaiden kiristelyä ja töykeät sanat vain kutittelivat kielelläni. Lisätään tähän vielä muutenkin yltiömäinen syyllisyys päivien kulusta ja unettomuus.

Tai en tiedä onko se unettomuutta, mutta öisin jos saankin unta ajoissa, olen herätessäni kuitenkin entistä väsyneempi, heräisin sitten mihin aikaan tahansa. Jatkuva väsymys on saanut minut tekemään pieniä, toisaalta ehkä naurettaviakin asioita. Kuten eilen olin laittamassa koiranruokaa vesipulloon, vaikka sinne olisi kuulunut vitamiinitabletti. Ja pukiessani sukkia ihmettelin niissä ammottavaa isoa reikää, kunnes tajusin pukevani legginsejä. Ei aina mene niin kuin strömsössä.


No, näin viikon loppuessa on parempi vain toivoa että ensiviikko olisi parempi.