5. syyskuuta 2013

Kolttupulma

Välillä minullekin iskee sellainen, nimittäin asukriisi –ja oikein isolla koolla. Yleensä olen onnistunut välttämään ne, sillä töihin lähden suunninpiirtein sängystä nousseena, ja palaan illalla sinne takaisin. Siis sänkyyn. Ja viime viikolla salossa vietin naamattomana ja vaatettomana, eli en siis meikannut ja miettinyt mitä sitä pukisi. Mutta nyt on palattu takaisin espooseen ja olisi tiedossa ystävän tapaaminen. (Vihdoinkin Mirppu vihdoinkin! )

Olen aina ollut kameolontti, tosin huonolla tavalla. En niinkään ole sulahtanut sovittuun seuraan kuin voinokare puuroon, pikemminkin voinokare on yrittänyt sulautua maitolasiin. Enemmän olen miettinyt miten toinen pukeutuu, ja mistä toinen tykkää. Miten toinen haluaisi minun pukeutuvan. Ja yrityksissäni lopulta mennyt täysin metsään, varsinkin oman oloni suhteen, valkoisella taustalla erottuu enemmänkin sateenkaari loistaen huonolla olollaan.

Ja nyt on tiedossa magean rokkimimmin tapaaminen, laittaisinko skottihameen ja sukkahousut? Mutta onko tyhmää laittaa sukkahousut hameen alle, ja mikä paita sen kanssa. Laittaisinko väriä vai näytänkö täysin pelleltä. Ja kuuluuko jalkaani kiilakorkotennarit vai luottoconverset? Miksi juuri tällaisina päivinä se uusi lempi jättineuleeni lojuu pesukoneen pohjalla likaisena.

Joku sanoisi, että pukeudu oman tyylisi mukaan, mutta mikä on tyylini?

Asukriisi a.k.a APUA.  

Tällaisina hetkinä sitä toivoisi toisen soittavan ja peruvan.
Sori ei nähäkään kun ei sulla mitään vaatteita ole.”

Onneksi ystävyys on tärkeämpää kuin vaatteet.