28. marraskuuta 2016

Home Bazaar – punainen talo oikealla


Sunnuntaina siskoni pyysi minua avukseen hakemaan korituoliinsa uuden päällisen jonka oli tilannut aiemmin netistä, ja joka oli noudettavissa ohjeiden mukaan saunalahdesta punaisesta talosta oikealla. Se mitä oikealta puolelta paljastui, ei todellakaan ollut mitä kuvittelin Luulin että haemme paketin varastosta tai muusta sellaisesta.


Pihaan saapuessani lumouduin siitä kuinka kutsuva paikka oli. Piha oli täynnä pieniä sisustusesineitä, ja niin kauniisti aseteltuna. Edessämme oli vanha punainen puutalo, jonka sisällä loistavat valot kutsuivat meitä astumaan sisään, olimme juuri saapuneet Home Bazar sisustustavarakauppaan.


Lämmin ja kodikas ilma otti meidät vastaan sisään astuessamme, ehkä kodikas siitä hyvästä sillä omistaja itse asui siellä. Emme siskoni kanssa tienneet minne katsoa, sillä joka puolella oli kaikkea kaunista ja sitä oli tiedossa lisää omistajan kutsuessa meidät keittiöönsä glögille mistä paljastui sesongin mukaisia lahjatavaroita. Jos vain kodin ja kaupan voisi ostaa kokonaisuudessaan..


Nyt lähdimme tyhjin käsin mutta lupasimme toisillemme pian tulevamme uudestaan ajan kanssa. Eniten minua jäi kiinnostamaan suolakivi tuikut sillä olen kuullut niin paljon hyvää kristallisuolasta. Kristallisuola toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana, jotka sopivat esimerkiksi allergia ja astma oireista kärsiville Ilmaan vapautuvat suolahiukkaset puhdistavat myös ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa.


Omistaja kertoi meille myös heidän tuovansa tavaransa itse maailmalta, ja siksi heidän liikkeestään löytääkin paljon sellaista mitä muualta ei löydä. Heille on myös tärkeää että kaikki tuotteet ovat ekologisesti ja eettisesti tuotettuja.
Suosittelen sydämellisesti vierailemaan sisustuskaupassa, tiedän ainakin yhden pupun joka varmaan tahtoo että hänet vien tänne. J

Home Bazaarin myymälä on avoinna
to - su klo 10 - 18
Brinkinmäentie 13, 02780 Espoo