26. kesäkuuta 2013

Arjen rytmit

Sain kommenttia, missä pyydettiin kirjoittelemaan useammin, ja kyllä minuakin nämä pitkäksi venyvät tauot ärsyttävät. Monesti olen ulkona kävelyllä jolloin päähäni tipahtaa ties millaisia lauseita, mutta jotenkin se näppäimistöllä leikkiminen vain on jäänyt. Lomat on kuitenkin nyt lomailtu ja paluu arkeen toivottavasti palauttaa myös kirjoittamisen tahdin.

Tosiaan noin 12tunnin kuluttua minun pitäisi olla pirteänä jo kassalla hymyilemässä tutuille asiakkaille. Hyvä onkin hymyillä kun maanantaina kävin hammaslääkärissä pulukalustoa putsailemassa. Hammaskiveä ei onneksi ollut paljon, joten vain pienellä hampaiden kaivelulla selvisin.

Mitä muuta sitten lomalla on tehty, no kävin alkulomasta Salossa Mamman luona, seuraavalla viikolla käytiin äidin kanssa Tallinnan risteilyllä. Pidin itse kovin paljon Eckerölinen uudesta Finlandia laivasta, siisti ja viihtyisä, lisäksi baari/viihde puoli oli sijoitettu toiseen päähän, kun itse me taas vietimme äidin kanssa aikamme toisen pään kahvilassa. Meno matkalla otimme meriaamiaisen jonka ansiosta äidillä ei nälkä yllättänyt enää loppupäivästä. Mitään ostoksia, ripsiväriä lukuun ottamatta, en tehnyt. Enpähän minä sieltä mennyt mitään hakemaankaan, pikemminkin tahdoin vain nauttia matkustelun tunteesta.

Sitten tuli juhannus ja sain aikaiseksi värjätä hiuksetkin loman aikana. Ja säätkin ovat suosineet mihin on oltava tyytyväinen. Nyt kun parvekkeelta katson, sade näyttää tulevan, onhan ne sitä ukkostakin luvanneet. Kuhan vain lauantaina olisi aurinkoinen sää, niin tarkenee hameessakin. Suunnitelmissa on laittaa päälleni Nellyltä tilaamani alemekko, joten toivottavasti pääsen toteuttamaankin suunnitelmani.

Nyt, iltapuuhat käyntiin ja kohti sänkyä, huomenna se arki siis koittaa.