8. tammikuuta 2014

Talviloma

Voi vain pee sanon minä.

Anteeksi, onpa tuo huono tapa aloittaa mutta nyt kiukuttaa. Hyvin ansaittu talviloma alkoi eilen ja päätin pakata tavarani ja lähteä Mamman luokse Saloon. Ajattelin fiksuna likkana etten tarvitse nettitikkua mukaan, koska kotonakin pääsen nettiin jos vain liitän iPhonen tietokoneeseen, mutta argh eihän se toimi. Onnellisena jo suunnittelin kirjoittavani kaikkea mitä on tehnyt ja mitä on pohtinut, mutta tähän se kaatui, ja vielä kun kännykänkin netti takkuilee täällä niin hermot on tiukassa.

Onkin siis ollut hyvin aikaa käyttää aivoja ristikoiden täyttämiseen ja Skipon pelaamiseen. (Tilanne 02-01 Mamman hyväksi.)

Mutta nyt siis tällainen tilanne, on vain kännykällä näpyteltävä joten jos jotain postauksia saan aikaiseksi, eivät ainakaan ole mitään mieltä avartavia.

Nyt tässä näpytellessä kyllä houkuttelisi hankkia iPadmini, sillä ehkä jaksaisi näpytellä enemmän, onko kellään siitä kokemuksia?

Pidetään peukkuja että jollain ihmeen kaupalla saisinkin netin toimimaan ja saisin vihdoinkin kerrottua viimeaikoina päässä liikkuneita ajatuksia, niitä kun tulee uniinkin. Arjesta kun ei saa pysäytettyä sekuntteja vaan aina on jonnekkin (muka) juostava ja jotain tehtävä.

Mutta jos se lupailtu lumimyrsky iskee viikonloppuna niin on lähdettävä kotiin suunniteltua aikaisemmin, ehtiihän sitä sitten kotona kirjoitella, töihin palaan vasta viikon päästä.

Oijoi nyt tuolla jo huudetaan Skippoa pelaamaan niin onhan sitä mentävä, siis kuulumisiin!


Ps. Misa täyttää huomenna 8v. Prinssinakkeja tiedossa!